Luxusní dámský župan LUNA s kapucí v dárkovém balení




Dámský luxusní župan LUNA

 Špetka luxusu díky županu s krajkou ve spojení se 100% česanou bavlnou a honosnému černému dárkovému boxu obaleném jemně růžovou saténovou stuhou.





Rozlehlá kapuce, která zakryje Vaše kadeře po dlouhé odpočinkové koupeli. Velké kapsy, jenž Vám poslouží jako úschovna všech věcí které potřebujete mít po ruce a dlouhý pásek s krajkovým zdobením, aby jste se mohla maximálně zabalit do toho županu. Navíc tento župan o gramáži 420 gr / m² Vás dostatečně zahřeje a materiál ze 100% česané bavlny přispěje k pocitu, že se máte „jako v bavlnce". Župan LUNA je v nabídce jak v bílé, smetanové tak i  jemně růžové barvě ve velikostech S, M, i L.



Navíc k tomuto županu jsou v nabídce i stejnojmenné osušky, ručníky či mini ručníky.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti