Špetka luxusu i pro pány.. Představujeme pánský froté župan PRESTIGE

 

 

 

Po náročném pracovním dni přijde chvíle klidu a odpočinku a i pánové mají přeci nárok na náležitou dávku relaxace. A proto by v šatníku žádného muže neměl chybětnský župan, se kterým si svůj odpočinek zpříjemní a pomůže mu tak načerpat energii do nového pracovního dne.

 

Oč se jedná? …

 




Domácímu lenošení nebo chvílím po koupeli dopomůže pánský froté župan PRESTIGE, který díky kvalitnímu materiálu 100% česané bavlny působí na pokožku přímo konejšivě.   Tento dlouhý župan o gramáži 450 gr / m² je působivý pro své mimořádně jemné zpracování RICH SOFT, který tělu nabízí skutečný komfort. 

 

Je k dostání hned v několika barevných provedeních, šmrnc tomuto županu dodává kontrastní lemování kolem šálového límce a kolem rukávů. Nedílnou součásti tohoto jedinečného kousku je antibakteriální ochrana Microban, která je vhodná pro citlivou či problémovou pokožku.






Takže pokud hledáte kvalitní župan pro chvíle relaxace, který je příjemný, savý a zároveň oku vábný, tak zanechte jakéhokoliv rozhodování a pořiďte si tento pánský župan, který si jistě oblíbíte a rádi ho zařadíte do Vaší domácí garderoby. Je vhodný taktéž na cesty, neboť je balen do PVC obalu a župan je tak skladný a snadno přenosný.

  K dostání na www.softcotton.cz ve velikostech S, M, L a XL.






Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti