Kousek originality do Vaší koupelny..



!! NOVINKA !!

 

Kolekce FRINGE





Pokud sháníte originální dárek pro své přátelé či pro sebe, jistě Vás zaujme kolekce ručníků a osušek FRINGE, která je vyjímečná nejen svými pestrými barvami, ale hlavně zdobením představující střapce na okrajích ručníků či osušek.




Tato kolekce vyrobená v barevných kreacích jako jsou světle béžová, lila a antracit, ze 100% česané bavlny DOBBY o gramáži  550 g/m2, vyniká pro své antibakteriální vlastnosti a perfektní savost. Hebkost a měkkost si můžete užít buď formou ručníků v rozměrech 32x50 cm, 50x100 cm nebo formou osušek v rozměru 75x150 cm.


Neváhejte a ozdobte svou koupelnu „střapatými" doplňky.










Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti