Dětský župánek BUNNY s papučkami v dárkovém boxu.

BUNNY

  Dívčí župan s papučkami

 

 Růžový župánek s motivem roztomilého zajíčka rozehřeje srdíčko každé malé slečny.

 

Každé dítko si rádo připadá při svém každodenním hraní jako v pohádce. A proč jim k tomu nepřispět kouzelným župánkem? Tento dívčí župan je složen ze 100% česané bavlny a tím je právě krásně hebký pro jemnou dětskou pokožku. Je maxilmálně savý a hřejivý, proto po divokém řádění v bublinkové koupeli nemusíte mít strach kvůli prochladnutí své malé ratolesti. K tomuto župánku jsou navíc připojeny papučky se středně velkými bílými bambulkami, které jsou taktéž na županu a dodávají takto celému setu dokonalost.

Dětský župan nabízíme pro holčičky ve věku 2, 4, 6, 8 a 10 let.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti