Kouzelná „nafukovací" make-up taštička pro ženy


 

 

Kosmetická taštička ROSE

 

Určitě to každá znáte.. 

Jedete na dovolenou či na romantický víkend se svým přítelem a sebou si potřebujete zabalit pár určitých nezbytných kousků. Pro své líčidla či hygienické pomůcky oceníte kosmetickou taštičku, která je nejen velmi prostorná, ale také má z vnější strany krásný design.




Tato kosmetická taštička je vyrobená z froté bavlny a je v nabídce v originálních třech barevných odstínech jako je capuccino, růžová a zelená barva. Uvnitř je taštička vypolstrována gumovou folií, která zabráňuje prosáknutí jakýchkoliv tekutin a je snadno omyvatelná. Vnější strana má mřížkový vzor a našité tři decentní růže. Rozměry kosmetické taštičky ROSE  jsou 30x16 cm, přičemž jsou ideálními, aby se vám do ní vlezly veškeré vaše nezbytnosti.

























Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti