Jen tu nejlepší péči pro vaše miminko !




 

 Každá maminka si přeje jen to nejlepší pro své dítě . . .

 

 
  

  

Pokaždé se setkáváme se stejnou situací. Osušek máme v domácnosti hromady, ale každé novopečené mamince záleží na tom, aby její dítě mělo tu nejlepší péči. Proto dbá na to, aby osuška měla ty nejlepší vlastnosti jako jsou měkkost, savost a hebkost. Určitě nechcete, aby byla dětská prdelka podřená v důsledku špatného vlákna u tvrdé osušky. 



Proto vám nabízí firma Soft Cotton osušky z modalového či mikrovlákna, se kterými bude každovečerní lázeň vašeho miminka „jedna báseň".

Osušky z vlákna modalového jsou naprosto unikátní, jelikož jde o přírodní vlákno, k jehož výrobě je potřeba 100% celulóza, která se získává z bukového dřeva. Osušky Vás zaujmou příjemnými barvami, které i po několika vypráních zůstávají stále stejné. Tyto osušky mají delší smyčku, díky níž jsou plné a načechrané. Mezinárodně uznávaný prestižní certifikát Oeko-Tex Standart 100 vám potvrzuje, že tyto osušky jsou zdravotně nezávadné a neobsahují nežádoucí a zdraví škodlivé látky.




Osušky Micro Cotton neboli z mikrovlákna jsou vyrobeny ze 100% česané bavlny s přidaným vláknem PVA, které dodává těmto osuškám na jemnosti. Osušky jsou velmi jemné a lehké a zároveň velmi hřejivé. Tyto osušky dodávají pocit luxusu a pohodlí. Navíc je u těchto osušek přidělen certifikát Microban, který je světovou jedničkou v oblasti antimikrobiální ochrany produktů od předních výrobců po celém světě.











Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti