Mimořádně měkké, savé a příjemné na dotyk.. Takové jsou ručníky, osušky a župany DELUXE



 představujeme luxusní froté kolekci  
DELUXE




Už máte dost ručníků, které po pár vypráních přestanou odvádět vlhkost z Vašich rukou, ztrácí barvu a přirozený lesk nebo se dokonce protrhávají? STOP těmto "ručníkům". Představujeme vrchol skutečného skvostu a kvality.. 



Na své si jistě příjdete s modalovou kolekcí DELUXE, která obsahuje nejen ručníky a osušky, ale také univerzální župany pro něho a pro ni, tzv. unisex. 

Modal je přírodní vlákno vyrobené ze stoprocentní celulózy, která se získává z bukového dřeva. Ručníky, osušky nebo župany z modalu o gramáži 650 g/m² jsou mimořádně měkké a jejich přirozený decentní lesk nevymizí ani po mnohočetném vyprání.  A právě modal absorbuje mnohem více vlhkosti než bavlna, takže již nemusíte mít starosti s ručníky, které téměř nesají.  Své vlastnosti si modal udržuje po celou dobu své životnosti, takže vydrží po řadu a řadu let.




Nyní i Vaše koupelna může pyšnit těmito "huňatými" kousky, které naleznete na www.softcotton.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti