Panský župan nadměrné velikosti XXL

Sháníte pánský župan nadměrné velikosti?
Potrpíte si na mimořádnou kvalitu?
Chcete se i v županu cítit skvěle?

Na tyto otázky máme jedinou odpověď ..


Pánský župan L O R D




Ano, sehnat pánský župan v nadměrné velikost bývá občas oříšek. Zvláště pak, když vaše požadavky na župan jsou kvalita, perfektní savost, hebkost a hřejivost. Všechna tato očekávání naplní pánský župan LORD, který vám zajisté dopřeje komfort, o kterém jste ani nesnili. 




Pánský župan LORD



Pohodlí, to především
K vytouženému pohodlí dopomáhá příjemný materiál, ze kterého je župan vyroben a tou je stoprocentní česaná bavlna. Na rozdíl od obyčejných a laciných županů, které jsou na dotek tvrdší, je froté 100% česaná bavlna jemná jako pírko a i po několika vyprání si zachovává svou kvalitu. 

V chomáčku jednoduchosti 
Pánský župan LORD je hned v několika jednobarevných provedeních - od jemně pastelových až po vyloženě syté barvy. Vybírat můžete z béžové, smetanové, fialové nebo světle či tmavě modré. Zajímavý a netradiční design dodává županu jeho vaflový vzor. 

Vždy něco navíc
Tento župan disponuje antibakteriální ochranou MICROBAN®, která brání výskytu bakterií a proto se tak budete v županu cítit vždy svěže a čistě. Vhodné také pro pány s citlivou pokožkou.

K Vaši spokojenosti 
Jelikož je tento kousek velmi žádaný a oblíbený, tak jsme jej rozšířili o "oversized" velikost XXL. K dostání je ve velikostech S, M, L, XL a XXL.




K županu rovněž doporučujeme pořídit stejnojmenné ručníky o rozměrech 50x100 cm a osušky o rozměrech 85x150 cm stejného designu.  Kolekcí LORD tak vytvoříte perfektní dárek pro muže žádající tu nejlepší kvalitu. 

! DOPORUČUJEME !









Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti