Dámský župan LEAF s papučkami a ručníkem v dárkovém boxu

Dámský župan LEAF  s papučkami a ručníkem v luxusním dárkovém boxu





Pokud hledáte opravdu luxusní a kvalitní dárek, pak pro vás máme TIP - dárkovou sadu LEAF, která se skládá z luxusního dámského županu, ručníku a pantoflí v jednotném designu.

Dámská kolekce v příjemných hnědých a béžových odstínech dokonale padne každé ženě, která má ráda jednoduchost, kvalitu a eleganci.  K vytouženému pohodlíčku napomáhá příjemný materiál, ze kterého je celý set vyroben. Egejská bavlna je jedna z nejkvalitnějších bavlněných vláken vůbec a právě díky ní kolekce LEAF vyniká perfektní savostí, mimořádnou měkkostí a jemností a dlouholetou životností. Proto je 100% česaná bavlna zárukou kvality, která je navíc umocňována antibakteriální ochranou MICROBAN. 

Dárková sada obsahuje: 
  • Krátký dámský župan s kapucí
  • Ručník o rozměru 50x100 cm
  • Pantofle s protiskluzovou podrážkou




























Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti