Luxus v podobě detailního zpracování v kombinaci s unikátním materiálem - taková je kolekce ručníků, županů a pantoflí MASAL !



Kolekce ručníků, županů a pantoflí MASAL je jako stvořená pro romantické ženy. Bambusová kolekce MASAL Vás zaujme rafinovaným zdobením, které dělá tuto kolekci výjimečnou.. 


S bambusovou kolekcí MASAL se budete cítit neobyčejně, neboť je velice jemná, hebká a na dotyk příjemná.  Tato kolekce vyrobená v barevných kreacích jako jsou lososová, růžová, smetanová nebo bílá o gramáži 550 gr/m2, vyniká pro své přirozené antibakteriální vlastnosti a perfektní savost.
Navíc je vhodná pro alergiky a ženy s citlivou pokožku. Pokud se rozhodnete udělat radost sobě nebo blízké osobě, tak rozhodně potěšíte bambusovým ručníkem MASAL o rozměrech 50 x 100 cm. Radost rovněž uděláte dárkovou sadou MASAL v podobě ručníku o rozměrech 50 x 100 cm, bidetového ručníku o rozměrech 32 x 50 cm a přepychové osušky o rozměrech 85 x 150 cm. Pokud se však poohlížíte po elegantním županu, který perfektně odvádí vlhkost, je dlouhý a zároveň lehoučký jako pírko, tak Vám jistě padne do oka dámský bambusový župan stejnojmenné kolekce MASAL, který je navíc balen do přepychového dárkového boxu.




Více se dozvíte na 
 























Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti