Čím potěšit svou drahou polovičku? Co takhle pánským županem s luxusním designem..

Pomalu, ale jistě se nám blíží období těch nejkrásnějších dnů, ale zároveň největších zmatků, stresu a nerozhodnosti. Vánoce jsou již pomalu za rohem a my (především ženy) už nyní vybíráme, čím potěšit svou rodinu, či naši nejbližší osůbku. Pokud chcete odhalit svému muži tajemství luxusu, doporučujeme.. 

 

kolekci PEGASUS 

 




Pánská kolekce PEGASUS skládající se z županu, ručníku a osušky, vyniká svým jednoduchým střídáním barev, precizním zpracováním všech detailů a luxusním designem. Tato kolekce je vyrobena ze 100% česané bavlny DOBBY.

Již při prvním užívání Vás tato kolekce uchvátí svou perfektní savostí a příjemným materiálem, který bude hýčkat Vaši pokožku.

Pánský župan PEGASUS je v nabídce ve velikostech S až XL v modro-zelené či zeleno-modré kombinaci. Disponuje svým prvotřídním materiálem, kterým je 100% česaná bavlna DOBBY.

Tento dlouhý župan o hmotnosti 550g/m2 v kimono střihu vlastní také antibakteriální ochranu, kterou velmi ocení muži, které trápí problémy s pokožkou.

Župan PEGASUS je možné také zkombinovat s ručníky či osuškami ve dvou barevných kombinacích stejnojmenné kolekce, které taktéž vynikají těmi nejlepšími vlastnostmi jako jsou savost, hebkost, antibakteriální ochrana a luxusní design. Ručníky jsou v nabídce v rozměrech 50x100 cm a osušky 75x150 cm. Tato kolekce je dokonalá už jen tím, že i po dlouhodobém používání není k poznání rozdíl na kvalitě.








Pokud si stále nejste jisti a váháte s výběrem, zanechte toho.

kolekce PEGASUS je to pravé pro Vás !











Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti