Cestou do lázní..

 

Právě se chystáte do lázní a jedna důležitá věc Vám chybí?

 

Župan by měl být jednou z nejdůležitějších věcí, kterou Váš kufřík do lázní bude obsahovat. Při absolvování lázeňského pobytu je jisté, že se v koupeli, bazéně apod. vyskytnete častěji než v běžném životě. Musíte vlastnit takový župan, aby Vás maximálně zahřál. Nejedete se totiž do lázní nachladit, nýbrž uzdravit  se a relaxovat. Mnoho lidí si myslí, že si nevyberou ten správný župan dle svého očka, aby nejen hřál, ale také nějak vypadal. U nás si můžete vybrat z vysoké škály barev, různých vzorů i výšivek nebo županů s kapucí, která je právě do lázní vhodná v případě, že přebíháte s mokrými vlasy z venkovní části do vnitřní. 

Pro dámy doporučujeme župan MARINE LADY, krátký župan s kapucí a příjemnou výšivkou na zádech nebo v opačném případě dlouhý dámský župan s šálovým límcem LEAF, který Vám okamžitě vykouzlí úsměv na tváři.




Pro pány zde máme pánský župan MARINE s námořnickým motivem či pánský župan STRIPE  s možností vybrat si ze čtyř příjemných barev.







V případě že jedete na svůj pobyt v páru, je zde také na výběr župan univerzální, jak pro muže, tak pro ženy. Je libo univerzální župan DELUXE z česané bavlny v kombinaci se saténem v bílé a růžové barvě nebo župan MICRO COTTON s šálovým límcem ze 100% česané bavlny?







Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti