Froté kolekce MELODY - damské župany, ručníky, osušky a doplňky ..

Dámský župan MELODY v luxusním dárkovém boxu.


 

Jako kouzlem omámená budete dámským luxusním županem MELODY, který Vás svým rozkošným zdobením a příjemným  materiálem doslova uchvátí.

 

Dlouhý dámský župan jak v bílé, tak v růžové barvě ve velikostech S, M či L s příjemným materiálem ze 100% česané bavlny je působivý nejen svou vysokou gramáží 420 gr / m², ale také svým decentním střihem. Zahalte své tělo do přepychu!








Dámské pantofle MELODY

 

Pohodlí komfort a vyhřáté nožky! To vše Vám můžou nabídnout Melody papučky. 

 

Papuče jsou v bílé či růžové barvě, mají gumovou protiskluzovou podrážku, takže se nemusíte obávat nechtěného bolestivého pádu při cestě z koupelny. Při spojení dámského županu MELODY a těchto papuček už Vám ke spokojenosti nebude nic chybět.









Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti