Elegantní dámský župan VICTORIA v dárkovém balení


Dámský župan VICTORIA v dárkovém balení

 

Když náročná žena vyžaduje luxus, komfort a hlavně pohodlí, není lepší šáhnout po ničem jiném než po županu Victoria, který vyhovuje všem těmto podmínkám.








Jste po tíživém a námahavém pracovním dni zničená?

Přejete si zabalit se do teplého županu?

Chcete i ve svém domácím prostředí vypadat stále jako princezna?


Na všechny tyto otázky Vám odpoví 420 gr / m² z česané 100% bavlny jenž obsahuje luxusní dámský župan VICTORIA, který je navíc zabalen v přepychovém dárkovém boxu v černé barvě obaleném černou saténovou stuhou. Dlouhý župan má drobné krajkové zdobení na okrajích šálového límce a rukávech, dvě ukryté kapsičky v bočních švech a příjemnou mentolovou či starorůžovou barvu. 

Župan je ve velikostech S, M a L.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Luxusní župany, ručníky, pyžama a povlečení

Značka Soft Cotton, to je záruka harmonie, luxusu a mimořádné péče o Vaši pokožku. Ručníky, osušky, župany a další zboží zajišťují maximální pohodlí, vysokou kvalitu, šetrný přístup k Vaší pokožce. Tradice značky Soft Cotton sahá do roku 1987. Základem jsou tkaniny a textury z té nejlepší česané egejské bavlny. Vše děláme s přesvědčením, že si zasloužíte mimořádnou péči, komfort a pohodlí... více
Uložit

Oblíbené články a nabídky

Soft Cotton Vám přináší kvalitní župany, ručníky, dámská pyžama a povlečení vyrobené z nejlepší 100% česané bavlny nebo bambusového vlákna.

Soft Cotton

Luisa Moretti